Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Miloš Degenek, fudbaler Crvene zvezde, nije bio ni u protokolu u subotnjem meču protiv Spartaka iz Subotice.

Zvezda je pobedila Subotičane sa 3:1, a Degenek, reprezentativac Australije, nije bio ni u protokolu za utakmicu.

To je ponovo izazvalo revolt navijača crveno-belih, koji smatraju da mu je mesto u startnoj postavi, a ne na tribinama.

Da nešto ne štima, potvrdilo je da je ostao van konkurencije za meč, navijači su se raspisali na društvenim mrežama, oglasio se i sam igrač.

Nije želeo da daje izjave ili konkretnije komentariše situaciju, ali je objavio fotografiju ispred tribine u znak zahvalnosti svima koji mu šalju poruke podrške.

Pre nedelju dana, na društvenim mrežama su se pojavile optužbe da je „bušio“ transfer  Dragovića i da je zato sklonjen, na šta je reagovao revoltirano.

Njegov status komentarisao je i Dejan Stanković.

„Videćemo za štoperski tandem. Dosta se priča o Degeneku koji je fenomenalan momak i profesionalac i na njega nemam nikakvu zamerku. Prošle su dve utakmice i to ako sad nije u prvom planu, ne znači da neće biti. Stavljam tačku na „rekla kazala“ priče. Nemam lični problem ni sa jednim igračem, jedino možemo da imamo „sportski“. Degenek pošteno radi svoj posao, ali ja pravim ekipu i stojim iza toga. Niko mi ne sastavlja tim, niti mi govori koga da stavim i šta da radim. Ako se to ikada bude desilo, neću biti trener Crvene zvezde više“, naglasio je Stanković.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare