Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Najveći uspeh u istoriji jugoslovenskog fudbala je šampionska titula Crvene zvezde iz Barija 1991. godine, a ono što je postalo pravi hit na internetu jeste oglas na popularnom sajtu "Kupujem-Prodajem". Reč je o broju mobilnog telefona koji ima posebnu vrednost u srcu svih "delija" i vezan je za čuveni datum 29.5.1991. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Na pomenutom sajtu pojavio se oglas s brojem telefona 065-29-5-1991, a cena je prava sitnica, „samo“ 5.000 evra, preneo je ovu nesvakidašnju i zanimljivu vest regionalni portal „VestiRegiona.com“.

„Broj za koji se može reći da je jedinstven koji postoji u ponudi, broj koji će i za pet, i za 10 i za 50 godina da se pamti sa ponosom i izgovara. Dana 29. maja 1991. godine Crvena zvezda je postala prvak Evrope i pobednik Kupa Evropskih šampiona u fudbalu. Broj koji se nikada ne zaboravlja, kao i datum našeg najvećeg uspeha u klupskom fudbalu. Ovaj broj će se prodavati i prodati, a kupiće ga samo onaj ko zna njegovu pravu vrednost i ko ume da prepozna njegovu veličinu i suštinu, i naravno onaj ko ima novac. Cena je apsolutno fiksna, pošto je ovaj broj od neprocenjive vrednosti i neverovatnog potencijala“, napisao je prodavac u oglasu.

Jasno je da vlasnik originalnog broja telefona, koji aludira na uspeh Crvene zvezde u Bariju na stadionu „Sveti Nikola“, kada je srušen Olimpik Marselj posle boljeg izvođenja penala 5:3, nema dilemu da će hit oglas vrlo brzo nestati iz ponude, jer ima posebnu emotivnu vrednost kod navijača čijim venama teče crveno-bela krv.

Hit oglas; Foto: Kupujem-Prodajem/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar