Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda Dejan Vuksanović rekao je da je podneo ostavku jer nije "imao finansijsku podršku" saradnika, bez koje nije mogao da "omogući nesmetani rad igračkog kadra, trenera i radnog klupskog pogona".

„Da, dao sam ostavku na poziciji predsednika Upravnog odbora OFK Beograda jer nisam imao finansijsku podršku saradnika, čekajući finansije sa kojima sam planirao da omogućim nesmetani rad igračkog kadra, trenera i radnog klupskog pogona“, izjavio je Vuksanović.

PROČITAJTE JOŠ

On je dodao de je u prvih sedam kola prvenstva „radeći pod jako teškim okolnostima“ OFK Beograd imao „pozitivan rezultat sa dve pobede, četiri remija i samo jednim minimalnim porazom“.

„Krenuli smo ka samom vrhu, što je u dogledno vreme i krajnji cilj našeg angažovanja, ali ni to nije bilo dovoljno, od strane mnogih u klubu, da prepoznaju uspešan rad“, rekao je dosadnjašnji predseednik Upravnog odbora OFK Beograd.

Vuksanović je rekao i da će u „naredna tri meseca klub biti vođen od strane tri člana nadzorne komisije“, a da on ostaje pri klubu kao „visoko kotirani potencijalni investitor“.

Tim sa Stare Karaburme, velikan jugoslovenskog i srpskog fudbala, već dugi niz godina se nalazi u velikoj krizi.

OFK Beograd se trenutnu takmiči u Srpskoj ligi „Beograd“, gde posle sedam kola zauzima sedmo mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

BONUS VIDEO Slavlje srpskih igrača i stručnog štaba u Oslu posle pobede nad Norveškom

 

Komentari

Svi komentari (1)