Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Katastrofalno prvo poluvreme odigrali su igrači Liverpula protiv Real Madrida na stadionu Alfredo Di Stefano u Španiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Odbrana slavnog kluba iz Engleske nije dostojna imena „redsa“ i onoga na šta je Jirgen Klop navikao navijače Liverpula prethodnih godina, pa je tako Real posle tri greške odbrane Engleza, dao dva gola.

Samo je sreća spasla Klopovu raštimovanu odbranu da ne primi i treći gol. Toni Kros je preciznim dugim loptama iz pozadine bio nerešiva enigma, ali je jasno da su ovakve greške nedopustive na ovom nivou.

Najpre je Vinisijus Žunior lako pobegao Natanijelu Filipsu, iako je bio u relativno dobroj situaciji da zaustavi rivala.

Virdžil Van Dajk bi sigurno daleko bolje reagovao, možda i Džo Gomez, ali je tek sad bilo jasno koliko Holanđanin fali zadnjoj liniji svog tima.

Prvi gol je Real postigao u 27. minutu, a u 36. je već bilo 2:0. Ponovo je Kros poslao dugu loptu, Trent Aleksander-Arnold je glavom probao da vrati loptu Alisonu i vratio ju je Marku Asensiju.

Igrač Reala se zahvalio na poklonu, prebacio je Alisona i Liverpul je posle 36 minuta gubio 2:0, koliko je ostalo do poluvremena.

Tek je promena taktike i ofanzivnija igra Liverpula donela promenu na početku drugog dela igre kada je Mohamed Salah smanjio rezultat na 2:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar