FK Partizan, FK Mladost
Foto: Starsport.rs ©

Fudbaler Partizana Ivan Obradović rekao je da tim ostvario važnu pobedu protiv Mladosti u Lučanima u 10. kolu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli su sinoć slavili 2:0, a Obradović je prvo asistirao za gol Rikardu Gomešu već u 3. minutu, a potom i postigao pogodak za konačan rezultat.

„Nisam ni razmišljao o tome da sam prošli put pogodio protiv njih. To je bio jedini gol za mene u prošloj sezoni, sada asistencija i gol. Naravno da sam presrećan, pre svega zbog pobede mojim doprinosom. Drago mi je i zbog Rikarda koji je nastavio svoj golgeterski niz. Bitno je da smo pobedili i da idemo dalje ka našem cilju“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Obradović ističe da u crno-belom timu vlada zdrava konkurencija.

„To i jeste ključ ovih dobrih rezultata od početka godine i prošle sezone, zato što svako svakog gura napred, svi daju svoj maksimum. Svi smo ovde zbog jednog cilja – da osvajamo trofeje. Konkurencija je zdrava, svi se podržavamo, u svakom trenutku, i to je ono najbitnije“.

Ekipa Aleksandra Stanojević u nedelju dočekuju Spartak, a u već u četvrtak Flora takođe stiže u Humsku u drugom kolu Lige konferencija.

„Utakmice pre i posle derbija su nezgodne. I fizički i emotivno, derbi te iscrpi u svakom smislu te reči, ali kada si u Partizanu to je to. Utakmice su na svaka tri, četiri dana i svaka utakmica je na pobedu. Mi smo u tom ritmu i to smo prihvatili, dosta je nas povratnika, dosta je dece Partizana. Znamo kako se igra ovde, svi su gladni, svi su fokusirani“, zaključio je Obradović.

Superliga Srbije, 10. kolo:

Radnički 1923 – Novi Pazar 2:1 (2:1)

(Filipović 13, Mirić 23 – Aganspahić 8)

Napredak – Čukarički 1:2 (0:1)

(Marjanović 58 – Lukić 12, Jovanović 70)

Spartak – Proleter 1:2 (0:1)

(Bijelović 72 – Kun 25, Mladenović 87)

Četvrtak:

Mladost – Partizan 0:2 (0:2)

(Rikardo 3, Obradović 38)

Odloženo:

Crvena zvezda – Voždovac

Radnik – TSC

Radnički Niš – Metalac

Utorak:

Vojvodina – Kolubara 2:1 (1:0)

(Đuranović ag 14, V. Simić 52 – Andrić 90+1)

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Atmosfera na derbiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar