Kristijano Ronaldo
Foto: EPA/LEE SANDERS

Kristijano Ronaldo se nakon 12 godina vratio u Mančester junajted, a objavljena je i prva fotografija Portugalca u novom dresu.

PROČITAJTE JOŠ

Samo par sati pre kraja prelaznog roka je Junajted odlučio da objavi fotografiju Ronalda u novom dresu koji će nositi „crveni đavoli“ ove sezone.

Portugalac još uvek nije predstavljen u klubu čiji je dres nosio od 2003. do 2009. godine, a to će biti učinjeno kada završi obaveze sa reprezentacijom Portugala.

Ova objava je izazvala oduševljenje među navijačima, mada je bilo i onih koji su mu pisali da je on već istrošen igrač.

Zanimljivo, još uvek nije poznato koji će broj nositi na dres fudbaler koji je izgradio brend „CR7“. Broj sedam trenutno pripada Edinsonu Kavaniju, koji u ovom prelaznom roku neće napustiti klub. Do sada je u dresu Junajteda odigrao 293 mečeva i postigao 118 golova.

Podsetimo, Portugal se takmiči u grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo baš kao i Srbija. Ove dve selekcije su trenutno izjednačene sa po sedam bodova iz prva tri kola. „Orlovi“ sutra od 20.45 igraju prijateljski susret sa Katarom, a onda 4. septembra nastavljaju takmičenje duelom sa Luksemburgom.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar