Foto: Tanjug/ Gareth Copley / Pool via AP

Menadžer fudbalera Vulverhemptona Nuno Espirito Santo mogao bi da se suoči sa kaznom nakon oštrih kritika koje je izneo da račun sudije Lija Mejsona posle poraza od Barnlija u ponedeljak.

Vulverhempton je u meču 14. kola izgubio od Barnlija sa 2:1, a Espirito Santo je nakon meča rekao da Mejson nema kvalitet da sudi Premijer ligu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jednostavno ne želim više da ga vidim, to sam i njemu rekao. Nadam se da više neće suditi na nijednoj našoj utakmici jer su sve utakmice s njim uvek iste. Ne može da kontroliše igrače, igrači se neprestano svađaju. Sa svim ostalim sudijama igra teče… Jednostavno nije spreman da sudi“, rekao je menadžer Vulverhemptona.

Santo nije spomenuo konkretne greške koje je sudija, po njegovom mišljenju, skrivio, ali je ukazao na način na koji Mejson vodi meč.

„Ne radi se o greškama ili odlukama, već o načinu na koji vodi utakmicu. Igrači postanu nervozi, podleže tome što neki igrači viču… Govorimo o najboljem takmičenju, očigledno je da nema kvalitet da sudi u njemu. Veoma sam razočaran što sam ovo rekao, ali ne bih se osećao dobro da nisam“, istakao je Espirito Santo.

Da podsetimo, Barnli je pobedio Vulvse golovima Ešlija Barnsa u 35. i Krisa Vuda u 51. minutu, dok je jedini pogodak za goste na Turf Muru postigao Fabio Silva iz penala u 89. minutu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram