Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Veljko Paunović promovisan je u novog šefa stručnog štaba Redinga.

Srpski strateg, koji je od odlaska iz Čikaga bez kluba, preuzeo je komandnu palicu člana Čempionšipa.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa ogromnim iskustvom iz igračke i trenerske karijere u Evropi i SAD, te dokazanim pedigreom u radu sa mladim i nadolazećim igračima i na domaćoj i na internacionalnoj sceni, uveren sam da Veljko može da ovaj klub podigne na viši nivo. Ugovor je potpisan posle veoma dugog i pažljivog razmatranja. A na sastanku smo videli da je Veljko izuzetan kandidata koji nas je momentalno impresionirao. Siguran sam da je pravi čovek za Reding. I oduševljen što smo ga doveli za trenera“, rekao je gazda kluba Dai Jonge.

Reding je prošlu sezonu u Čempionšipu završio na 14. mestu, ali je trener Mark Bouven bivši i vraća se na funkciju sportskog direktora.

Jedan od konkurenata Paunoviću za mesto stratega bio je i Aleksandar Stanojević, još jedan perspektivni srpski stručnjak. Međutim, predvodnik zlatnih „orlića“ sa Novog Zelanda imaće prilike da odmeri snage u drugom rangu engleskog fudbala sa Vladimirom Ivićem, novim trenerom Votforda.

PROČITAJTE JOŠ Veljko Paunović za Nova.rs: Plačem svaki put…

Počinje sezona u Engleskoj

Utakmicom Arsenal – Liverpul (17.30) na Vembliju u okviru Superkupa Engleske (Komjuniti šild) zvanično se otvara nova sezona u Engleskoj. Šampion je, naravno, favorit s kvotom 1,75, dok je kvota na Arsenal 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Arsenal – Liverpul.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare