Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović
Foto: Tanjug/ (AP Photo/Patrick Semansky; EPA-EFE/PAOLO MAGN

Zlatan Ibrahimović je u nedelju napunio 40 godina, a čestitke mu je uputio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Srpski teniser i švedski fudbaler su već odavno prijatelji, a pored toga poznato je da je Novak obozavatelj fudbalskog kluba Milan, te da ga je Ibrahimović nekoliko puta uživo gledao na teniskim terenima širom sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski as mu je na maternjem jeziku čestitao rođendan.

„Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti“, rekao je Novak u videu koji je gledao proslavljeni napadač.

Zlatan je u razgovoru za klupsku televiziju, između ostalog, odgovorio i Đokoviću.

„Pre svega cenim njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou“, počeo je Ibrahimović.

Pored fizičke „neuništivosti“, Zlatan je poznat i po tome što kroz celu karijeru puca od samopouzdanja, a baš kao i Đokoviću jača strana mu je mentalna snaga.

„Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, osetim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja“, zaključio je.

Ibrahimović je nedavno objavio da neće nastupiti protiv Kosova i Grčke u oktobarskom kvalifikacionom ciklusu, jer je nedovoljno oporavljen za te mečeve.

 

BONUS VIDEO: Ovakvu partiju fudbala niste u životu videli

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare