Izabel Gular
Izabel Gular; Foto: Screenshot izabelgoulart Instagram

Ova manekenka ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Gde god na svetu postoji veliki sportski događaj tu je po pravilu i Izabel Gular. Samo u poslednjih mesec dana je bila na teniskom mastersu u Monte Karlu, na trci Formule 1 u Majamiju i u finalu Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Kevin Trap, golman Ajntrahta, doneo svom klubu prvu evropsku titulu nakon 42 godine čekanja dao je izjavu koja je mnoge začudila.

„Imali smo osećaj da se će ovo dogoditi danas, da ćemo pobediti u ovom finalu. Dramatično smo izgubili od Čelsija te 2019. godine u polufinalu, a ove sezone smo imali fenomenalan niz u Ligi Evrope. Jednostavno, zaslužili smo. Rad se isplatio i pokazalo se da je vredelo. Možda je ovo karma, jer se ipak vraćamo kući sa trofejem. Ne znam da li se slažete sa mnom, ali osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa! Definitivno je nešto prelepo, kao što je i seks. Ali svakako mislim da će se neke stvari dešavati u narednih nekoliko dana“, izjavio je Trap posle utakmice.

Trap je u dugogodišnjoj vezi sa Izabel, a ona mu je bila velika podrška i u trenucima kada njegova karijera nije izgledala tako blistavo kao sada.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, privukao je veliku pažnju kako navijača, tako i poznatih ličnosti u Monaku. Najveću pažnju privukla je slika sa dve lepotice. U pitanju su dve manekenke „Victoria secret“ Izabel Gular i Stela Maksvel. Njih dve su privlačile veliku pažnju tokom čitavog dana, a neretko su bile u društvo Marka Veratija i Nejmara, čak su i u loži sedele iznad njih. Uspele su da se fotografišu sa Đokovićem, a ta slika je ubrzo postala hit.

Novak Đoković i manekenke
Novak Đoković i manekenke; Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je jedan od najpoznatijih „Viktorijinih anđela“ na planeti i mnogi je smatraju najlepšom manekenkom planete. Rođena je u Brazilu 1984. godine, a ima četiri brata i jednu sestru.

Tokom odrastanja je morila da se bori sa nadimkom „žirafa“ zbog mršave figure.

Sa 14 godina je shvatila šta je njen poziv. Dok je bila u šopingu sa mamom, frizer joj je rekao da bi trebala da postane model. Ubrzo nakon toga se preselila u Francusku gde je počela da radi kao model, a sa 16 se već vratila u Brazil.

Prvi put se pojavila na pisti Victoria secret modne revije još 2007. godine, a od tada je redovni član prve postave. Proglašena je iste godine za jednu od 100 najlepših osoba na planeti u izboru magazina „Pipl“. Od tada je za mnoge postala prava boginja lepote, što je bio čest naslov u mnogim magazinima u kojima se pojavljivala.

Ima više od 4,6 miliona pratilaca na Instagramu. Upoznala se sa Kevinom Trapom dok je on bio golman Pari Sen Žermena, a postala je prijateljica sa bivšom devojkom Nejmara Brunom Markezin. Verila se sa Trapom još 2018. godine, ali do svadbe još uvek nije došlo.

BONUS VIDEO Igrači Ajntrahta upali na konferenciju i slavili sa trenerom

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar