Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Saudijci se ne zaustavljaju.

Liga Saudijske Arabije je iz dana u dan sve jača, a dobili smo i novi blokbaster transfer, a Kristijano ROnaldo još jednog superstara za saigrača.

Sadio Mane postaće novi igrač Al Nasra za kojeg pored Ronalda igra i Marselo Brozović javlja čuveni insajder Fabricio Romano. Bajern je prihvatio ponudu Al Nasra u iznosu od oko 40 miliona evra, a isto toliko će biti i godišnja plata Senegalca u Saudijskoj Arabiji. Potpisaće ugovor na tri godine.

PROČITAJTE JOŠ

Al Nasr tako nastavlja da stvara tim prepun renomiranih fudbalskih imena. Nakon što su ranije tamo otišli ​​Ronaldo i Brazilac Taliska, letos su im se pridružili i Brozović, kao i zvezda Lensa Seko Fofana i levi bek Mančester junajteda Aleks Teles.

Mane napušta Bajern posle jedne razočaravajuće sezone. On je prošlog leta stigao za 32 miliona evra posle šest veoma uspešnih sezona u Liverpulu. Ranije je igrao za Mec, Red Bul Salcburg i Sautempton. Senegalac je prošle sezone odigrao 38 utakmica za Bajern i postigao 12 golova, ali su očekivanja nemačkog šampiona bila veća.

Istovremeno, njegov period u Bajernu obeležio je i incident sa saigračem Lerojem Saneom. Njih dvojica su se posvađali nakon poraza u Ligi šampiona od Mančester sitija u aprilu, a situacija je otišla toliko daleko da je Mane udario Sanea, što je dovelo do toga da ga klub suspenduje.

BONUS VIDEO Ibrahimović God Bye – fenomen fudbalskog Boga

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar