Foto: Printscreen

Veljko Paunović i Reding, to je dobitna kombinacija! Kaznena ekspedicija srpskog trenera pobedila je u sedmom kolu Čempionšipa kao domaćin Roteram s ubedljvih 3:0 (1:0) i nalazi se na prvom mestu sa pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Bristol siti.

Reding, ekipa kojoj su mnogi stručnjaci na Ostrvu, prognozirali da će se boriti za opstanak, potez prelaznog roka je napravio dovođenjem Veljka Paunovića.

PROČITAJTE JOŠ

On je njihova prva zvezda, najveće pojačanje i to potvrđuje iz kola u kolo, iz nedelje u nedelju.

Bez previše rotacije u timu, nekadašnji selektor „zlatnih orlića“ s Novog Zelanda, formirao je pobednički tim i sada redom niže recke po drugoj ligi Engleske.

Golovima Meitea u 41. i 79. minutu, kao i Brazilca Žoaa iz penala u zaustavnom vremenu, Reding je stigao do šeste pobede od maksimalnih sedam, tu j i jedan remi i neverovatna gol-razlika 11:1.

Sada je taj isti Reding kome je predviđana borba za goli život usamljen na vrhu Čempionšipa kao najozbiljniji kandidat za plasman u elitno društvo, poznatije kao Premijer liga.

Ranije danas, Votford koji s klupe vodi Vladimir Ivić, je kao domaćin ispustio pobedu protiv Bornmuta u 96. minutu – 1:1 (1:0)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare