Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Veljko Paunović, nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije, dobio je nagradu za trenera meseca u engleskom Čempionšipu.

Menadžer Redinga je laureat za septembar, pošto je pod njegovim vođstvom ta ekipa ostvarila četiri pobede u prva četiri kola.

#related-news_0

U obrazloženju se navodi da su navijači Redinga bili zbunjeni imenovanjem srpskog trenera, ali samo dok njihov tim nije uspeo da osvoji devet bodova iz tri utakmice u septembru.

„Apsolutna je čast da primim ovu nagradu. Privilegovan sam da budem onaj koji to čini u ime igrača, stručnog štaba, navijača i svih u klubu koji su uputili srdačnu podršku od momenta kada sam došao. Ovo je za celu porodicu“, rekao je Paunović.

Srpski trener je podsetimo da je po dolasku u Englesku rekao da su igrači na prvom mestu, kao i da je on tu da bi radio za njih.

„Moram da zahvalim vlasnicima kluba na resursima koji su nam dodeljeni i na sjajnom radnom okruženju. Dobar start je direktan rezultat velikog rada i totalne posvećenosti. Nastavićemo da radimo kako bismo izgradili identitet, stvorili pobedničku kulturu i kolektivno bili bolji da bismo mogli da idemo napred“, zaključio je Paunović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar