Srbija uz „orlove“ – rekordna gledanost utakmice na NOVA S

Fudbal 09. okt. 202013:27 > 13:29
Podeli:
Foto: Nova S

Fudbaleri Srbije pobedili su Norvešku u polufinalu baraža rezultatom 2:1, a ovu odlučujuću utakmicu gledaoci su mogli da gledaju ekskluzivno na televiziji NOVA S.

Televizija je, za vreme trajanja utakmice, bila ubedljivo najgledanija i imala je share 39,2%, pokazuju merenja TV Beata.

Fudbal važi za najvažniju sporednu stvar na svetu, a kada je nacionalna reprezentacija na korak da se, posle 20 godina čekanja, plasira na Evropsko prvenstvo, cela priča dobija dodatno na važnosti.

Grafika: Nova S

Neizvesnost zbog izjednačenog rezultata 1:1 pred sam kraj rezultirala je skokom gledanosti, pa je share televizije NOVA u tim momentima bio 57%.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, zbog važnosti utakmice, kompanija SBB je svim zainteresovanim omogućila da gledaju meč besplatno putem aplikacije EON, preko bilo kog interneta.

Za one koji su se prijavili, EON ostaje otvoren do 11. oktobra, pa će moći da prate i utakmicu Lige nacija Srbija – Mađarska u nedelju, ali i ostale sadržaje na televizijama koje su sastavni deo EON Sport + Porodičnog paketa: N1, SK, NOVA S…

Bitku za odlazak na Evro učenici Ljubiše Tumbakovića vodiće 12. novembra, kada će na stadionu “Rajko Mitić” gostovati Škotska, koja je posle penala eliminisala Izrael.

Gledaoci će i ovu utakmicu moći da prate na televiziji NOVA S.

NOVA S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3, Total TV-a i EON platforme.

Foto: Nova S

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram