Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Strahinja Pavlović, fudbaler Partizana koji se našao među 100 kandidata za najboljeg mladog fudbalera Evrope, izjavio je da je to rezultat rada škole crno-belih.

Pored defanzivca Partizana, na listi italijanskog Tutosporta za nagradu „Zlatni dečko“ su još trojica srpskih igrača Dušan Vlahović, Željko Gavrić i Svetozar Marković.

PROČITAJTE JOŠ

„Što bi rekao šef Milošević, sve je to normalno. Ne iz razloga što je bilo ko od nas prepotentan, već sto rezultati naše škole i transferi to pokazuju godinama unazad. Setite se koliko je talentovanih dečaka Partizan izbacio i tek će izbaciti“, rekao je Pavlović.

Mladi defanzivac fenomenalnim igrama skrenuo je pažnju Monaka koji ga je otkupio prethodne zime, ali je u redovima crno-belih ostao na pozajmici do kraja sezone.

„Prijaju komplimenti, ali kao što znate niti sam neko ko leti niti padam kada krene loše. Stojim čvrsto na zemlji i shvatam da godine rada tek predstoje. Moji rezultati u prvom timu, podrška kluba, Liga Evrope i transfer u Monako pokazuje ozbiljnost rada uz naravno talenat koji imam. Svaki tekst uvek doživim kao motivaciju više“, zaklučio je Pavlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar