FOTO: EPA-EFE/YOAN VALAT

Njukasl se nalazi na novom početku sa bogatim vlasnikom Mohamedom bin Salmanom, a neke od "meta" narednih prelaznih rokova već su naciljane.

Nakon navoda španske „Marke“ da će u klub stiči golman Pari Sen Žermena Kejlor Navas, Njukasl je naciljao još jedno pojačanje iz Pariza.

PROČITAJTE JOŠ:

Reč je o napadaču, Mauru Ikardiju, koji sigurno nije zadovoljan statusom u Parizu, pogoto nakon formiranja velike trojke u napadu u vidu Mesija, Nejmara i Mbapea.

Potencijalan transfer mogao bi da se dogodi već u narednom prelaznom roku, a karta na koju će igrati čelnici Njukasla je upravo Ikardijev status u klubu. Osim toga, prednost je i to što su Parižani voljni da prodaju Argentinca ukoliko stigne dobra finansijaska ponuda.

Oni su Maura platili 50 miliona evra kada je iz Intera došao u Pariz, ali je njegova tržišna vrednost od tada opala i procenjuje se na 35 miliona evra.

Bogati vlasnik i čelnici moći će, tokom januarskog prelaznog roka da potroše 250 miliona evra zbog finansijskog fer-pleja, a svi sada očekuju da zvučna imena stignu na „Sent Džejms park“.

Osim Njukasla, u trku za argentinskog napadača uključeni su još i Juventus i Totenhem, koji će po svemu sudeći morati ubrzo da nađe zamenu za Harija Kejna.

„Svrake“ se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu u Premijer ligi sa samo tri boda iz sedam utakmica, pa je „renoviranje“ tima neophodno što pre.

BONUS VIDEO – Najzanimljiviji detalji meča Srbije i Luksemburga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar