Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Italijan ostaje na raspolaganju treneru Žozeu Murinju.

Fudbaler Rome i italijanski reprezentativac Nikolo Zaniolo je odbio da pređe u Bornmut, a Roma je potom blokirala njegov transfer u Lids, pošto nije mogla da se dogovori sa rimskim klubom u vezi obeštećenja.

Ipak, navijači „vučice“ su ga napali na društvnenim mrežama da je on po svaku cenu da napusti klub, a Italijan je dobio i nekoliko pretnji.

Pročitajte još

„Budućnost je u našim rukama. Ja apsolutno držim svoju i stavljam se na raspolaganje Romi. Poslednjih nedelja je napisano mnogo stvari koje nisu istinite. U Romu sam stigao kao nepoznat igrač, a navijači su me prihvatili. Pružili su mi poverenje, ohrabrili me u teškim i mračnim trenucima kada sam se borio sa povredama“, kazao je Zaniolo.

On je podsetio da je prošle godine u finalu Lige konferencije postigao jedini gol za Romu protiv Fejenorda.

Foto: REUTERS/Alberto Lingria/Guliver

„Mislio sam da sam se odužio navijačima golom u Tirani. Sa 23 godine sam padao, ustajao, ponovo padao, pa se dizao i pobedio. To je nešto, što ni iskusniji igrači nisu osetili. Poslednjih nekoliko meseci mi je bilo teško da shvatim kakva će biti moja budućnost. Međutim, i na treninzima i na utakmicama sam radio kao veliki profesionalac“, rekao je fudbaler Rome i dodao da je dobio pretnje:

„Prvi put sam se uplašio za sebe i svoju porodicu. Osetio sam se napuštenim. To mi se nikada ranije nije dogodilo. Bio sam uplašen“, rekao je Zaniolo.

BONUS VIDEO VAR poništio majstoriju Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar