Foto: youtube.com

Marko Nikolić, srpski fudbalski trener, produžio je saradnju sa Lokomotivom iz Moskve na još tri godine.

U upravo završenoj sezoni Nikolić je odveo Lokomotivu do trofeja u Kupu Rusije, dok je u domaćem prvenstvu Lokomotiva završila na trećoj poziciji, pa će sledeće sezone takmičiti u Ligi Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski strateg je navijačima najavio da tek mogu da očekuju trofeje.

„Veoma sam srećan što smo produžili ugovor za još tri godine. Na sastanku sa navijačima smo rekli da smo tek počeli da osvajamo trofeje. To je ono na čemu raditi. Želim da se zahvalim celom timu Lokomotive i stručnom štabu. Hvala upravi kluba – bilo je lako pregovarati oko novog ugovora, lako smo stigli do novog dogovora. Nastavljamo zajedno. Naravno, hvala navijačima na podršci, stvarno želim da ih vidim što je moguće više na mečevima. Hvala porodici koja je uvek bila uz mene i podržavala me. Doveo sam ih u Moskvu i odlučan sam da nastavim sa radom. Srećno nam bilo“, poručio je Nikolić nakon potpisivanja saradnje.

Generalni direktor Vladimir Leončenko ima puno poverenje u našeg stratega.

„Svakom treneru je potrebno vreme da napravi sposoban tim. Ovog proleća smo videli značajan napredak u akcijama čitavom tima, ali i pojedinačnih fudbalera. Zadovoljni smo potpisivanjem novog ugovora sa našim trenerom. Smatramo njega kao optimalan uslov da budemo uspešni i u Rusiji i u Evropi“, poručio je Leončenko.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar