Foto: Fk Crvena zvezda

Crveno-beli imaju poverenja u rezervnog čuvara mreže.

Golman Crvene zvezde Nikola Vasiljević je produžio ugovor sa šampionom Srbije do 2026. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Vasiljević je stigao u redove crveno-belih 2019. godine iz Radnika, nakon čega je išao na brojne pozajmice.

„Presrećan sam što je došlo do nove saradnje. Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih.

Upijam savete i od trenera golmana, bio je tu Điđi Brivio, sada se vratio Dušan Gašić koji je bio tu kada sam došao u klub i moram da istakenm da mi rad sa njim izuzetno prija i znači. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupsih ciljeva – samo da nastavimo kao i do sada“, podvukao je Vasiljević.

Foto: Fk Crvena zvezda

Sportski direktor Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje sjajnog Vasiljevića.

„Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost. Vasiljević je mlad za golmana, ima 26 godina i budućnost u Zvezdi je pred njim. Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi“, podvukao je Mrkela.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi 80 minuta pričao o Srbiji na Mundijalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar