FOTO: EPA-EFE/Andrej Cukic
FOTO: EPA-EFE/Andrej Cukic

Nikola Milenković je sve bliži transferu iz Fjorentine, a kao najizvesnija opcija pojavio se engleski premijerligaš Vest Hem.

Fiorentina gubi strpljenje u pregovorima sa srpskim reprezentativcem, a produžetak saradnje je sve dalji. Tim sa stadiona „Artemio Franki“ ne želi da vidi jednog od svojih najboljih igrača kako odlazi bez obeštećenja sledećeg leta, pa će se potruditi da ga prodaju u ovom prelaznom roku.

PROČITAJTE JOŠ:

Portugalski insajder, Pedro Almeida javlja da je transfer praktično gotov, a da će Fiorentina dobiti oko 15 miliona evra, plus bonuse.

Milenković je član Fiorentine od 2017. godine, za koju je odigrao 127 zvaničnih mečeva i postigao 11 golova.

Ukoliko pojača Vest Hem, to bi potencijalno mogao biti veliki plus za obe strane. Odbrana Vest Hema nije blistala u Premijer ligi prošle sezone (primila 47 golova), a popularni Bleki bi se odmah po dolasku sigurno borio za mesto u prvih 11. Očekivanja u Vest Hemu su porasla, nakon što su prošle godine završili ligu kao šesti na tabeli, čime je osigurana i grupna faza Lige Evrope. To iziskuje više utakmica tokom sezone, a samim tim i veći roster igrača, kako bi kvalitet sve vreme bio na visokom nivou.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar