Uvek nasmejan Jirgen Klop; Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Čini se da je Liverpulovoj poteri za štoperom došao kraj nakon što je prvak Engleske dogovorio obeštećenje za transfer Bena Dejvisa iz Prestona.

Liverpul bi Prestonu trebalo da plati dva miliona funti za dvadesetpetogodišnjeg štopera.

Dejvis je levonog fudbaler što je Liverpul i tražio, a i doći će za malu sumu novca jer klub nije bio spreman da izdvaja velika sredstva i da pregovara sa igračima iz inostranstva zbog pandemije koronavirusa i karantina koji nalažu zdravstveni protokoli.

PROČITAJTE JOŠ

Dejvisu ugovor ističe na leto i bio je slobodan da pregovara sa inostranim klubovima, a interesovanje za njega pokazivao je i Seltik.

Momak rođen u gradu Barou-in-Furnes u Prestonu je od 2013. godine, a igrao je na pozajmicama za Jork, Tranmir, Sautport, Njuport kaunti i Flitvud.

Prethodnih dana kao potencijalna pojačanja Liverpula u odbrani pominjali su se Isa Diop iz Vest Hema, Škodran Mustafi iz Arsenala i Amerikanac Eron Long iz Njujork Red Bula, ali se za sada čini da je Dejvis najbliži dolasku na Enfild.

Liverpul je tokom sezone ostao bez povređenih Virdžila Van Dajka i Džoa Gomeza koji imaju male šanse da zaigraju do kraja sezone, a u međuvremenu se povredio i Žoel Matip, dok je lakše povređen i Fabinjo koji popunjava mesto u zadnjoj liniji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar