Foto: EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Fudbaler Antverpa Didije Lamkel Ze po svaku cenu želi da napusti ovaj klub, a u pokušaju da upravu natera da ga prodaju otišao je predaleko.

PROČITAJTE JOŠ...

Ze je na trening svog tima došao u dresu Anderlehta sa brojem 11 na leđima i imenom Janika Bolasijea, fudbalera Evertona koji je prošle sezone igrao za tim iz Brisela.

Povod je želja da se izbori za transfer iz ovog kluba u grčki Panatinaikos, na čemu već uporno radi proteklih mesec dana.

Ze je trening centru Antverpa prišao sa osmehom, ali je ubrzo izbio incident, kada ga obezbeđenje nije pustilo da uđe u na trening, a kada je pokušao da na silu otvori vrata, uzvratili su istom merom, pa je malo nedostajalo da situacija preraste u ozbiljan fizički obračun.

Kada se malo primirio, Ze je na Instagramu poslao poruku klubu i navijačima:

„Želeo bih da se izvinim, jer su navijači bili veličanstveni i predivni i uvek su me podržavali. Ako sam pogrešio, to je zbog toga što mi je glava negde daleko. Nije lak period za mene. Zaista želim da se izvinim zbog svog gesta. Nisam zaboravio nijednog od svojih saigrača iz svlačionice, ili ostatak tehničkog osoblja koje mi je pružilo podršku otkako sam stigao u klub. Dostupan sam, ukoliko sam potreban novom treneru. Nadam se da ću uskoro moći da vidim navijače na tribinama“, rekao je on u svom izvinjenju.

Jedan od razloga iz kog Ze želi da ode u Panatinaikos jeste i to što tamo kao trener radi bivši šef struke Antverpa, Laslo Boloni.

Kamerunac je u ovaj tim stigao pre dve godine, i za to vreme postigao 11 golova uz devet asistencija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram