Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kao da je neko nešto drugačije očekivao.

Nova godina, ali stari Nejmar. Kraje februara i početak marta je period gde se on uvek nekako povredi, što se poklapa sa rođendanom njegove sestre jer to traje ve deset godina.

Klub ostane bez glavne zvezde, a Nejmar uživa na ludim žurkama.

PROČITAJTE JOŠ

Kletva „sestrinog rođendana“ nastavila je da prati Brazilca, koji će još jednom propustiti izuzetno bitan meč za PSŽ, pošto gotovo sigurno neće biti na raspolaganju svom timu za revanš u Minhenu protiv Bajerna u osmini finala Lige šampiona.

Nejmar je na utakmici za vikend protiv Lila u pobedi od 4:3, gde je i dao gol i upisao aistenciju, morao da napusti igru u 51. minutu, kada su ga izneli na nosilima.

Ispostavilo se da je doživeo povredu ligamenata članka desne noge.

Nakon jednog oštrijeg starta protivničkog igrača, Nejmar je u 48. minutu završio na travi uz bolnu grimasu na licu, držeći se za članak.

Pregledima je ustanovljeno da ga čeka najmanje 2-3 nedelje oporavka, tako da bi gotovo sigurno trebalo da propusti nekoliko bitnih mečeva za PSŽ.

Nejmar
Nejmar; Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni)

Nejmar možda neće biti na raspolaganju svom timu za ove mečeve, ali će biti tu za sestrin rođendan koji je 11. marta, a koji gotovo da ne propušta iz godine u godinu.

Naime, u poslednjih 10 godina, samo se jednom dogodilo da Nejmar nije bio povređen, i to prošle 2022. godine, kada je igrao meč protiv Bordoa baš za sestrin rođendan.

Povrede su se uglavnom poklapale i sa karnevalom u Riju, gde je trenutno Nejmarova sestra Rafaela Bekran.

Nije isključeno da će se i Nejmar pojaviti na karnevalu koji traje do 25. februara.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar