Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix via AP
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix via AP

Fudbaleri Midtjilanda pobedili su Bragu u uzbudljivom meču rezultatom 3:2, a pobedonosni gol stigao je u nadoknadi utakmice.

Danski predstavnik je poveo već u drugom minutu utakmcie golom Erika Svjatčenka. On se najbolje snašao u šesnaestercu gostiju, pa je nakon odbitka sproveo loptu u mrežu.

PROČITAJTE JOŠ:

Braga je preuzela inicijativu, a gol je stigao kao nagrada pred sam kraj poluvremena. Napadač portugalskog tima Rikardo Horta je iskoristio asistenciju Madeirosa, lako rešivši situaciju jedan na jedan sa golmanom.

Ipak, Midtjiland je poveo na startu drugog dela igre preko Gustava Isaksena.

Ponovo su Portugalci uzeli loptu pod svoje, bili su konkretniji rival, a izjednačujući gol bio je delo Galena u 85. minutu.

Činilo se da je sve u Danskoj rešeno i da će obe ekipe odneti po bod, ali je sudija zagorčao život Brage, ali i Crvene zvezde u Ligi Evrope.

Dosuđen je penal za Midtjiland u dubokoj nadoknadi vremena. Šansu sa bele tačke iskoristio je Evander, za veliku radost Danaca.

Crvena zvezda je pobedila Ludogorec u Beogradu minimalnim rezultatom, pa je tako izbila na prvo mesto u grupi sa deset bodova.

Jedan bod manje ima Braga koja je druga, dok je Midtjiland pobedom došao do osam bodova i trećeg mesta.

U poslednjem kolu crveno-beli idu na noge Bragi, dok će Midtjiland igrati protiv Ludogoreca u gostima.

LIGA EVROPE, GRUPA F, 5. kolo

Crvena zvezda – Ludogorec 1:0 (0:0)

(Ivanić 57)

Midtjiland – Braga 3:2 (1:1)

(Svjačenko 2, Isaksen 48, Evander 90+3 pen – Orta 43, Galeno 85)

(function (el) { window.addEventListener(„message“, (event) => { if (event.origin.startsWith(„https://www.sofascore“)) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + „px“; } } }); })(document.getElementById(„sofa-standings-embed-10915-37725“));

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Piksi: Pitao sam moje momke imaju li ti Portugalci krila?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar