Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Nenad Lalatović trener Vojvodine je posle utakmice u kojoj je njegova ekipa poražena od Rada rezultatom 2:0 u okviru 30. kola Superlige Srbije rekao da srpskom fudbalu treba Nemanja Vidić i da bi on mogao da bude rešenje za sve probleme.

PROČITAJTE JOŠ

„Jedini spas za srpski fudbal je Nemanja Vidić. To je čovek koji je bio kapiten Mančester Junajteda, kapiten Crvene zvezde, kapiten Spartaka iz Moskve i kapiten naše reprezentacije. Da se ja pitam, da bi postojao mir i disciplina u srpskom fudbalu, potrebno je postaviti takvog čoveka“ rekao je odmah po završetku utakmice sa Radom.

Lalatović je naglasio da Vidićevim dolaskom ne bi morao da se bavi suđenjem i da bi uz Vidića srpskom fudbalu trebao i Milorad Mažić.

„Mi treneri se ne bismo toliko nervirali, a srpski fudbal bi duže ‘živeo’. Baš zato što ja kao trener ne želim da se mešam u suđenje niti da komentarišem suđenje, potreban nam je neko kao Nemanja Vidić. Zamislite našu reprezentaciju sa Nemanjom Vidićem na čelu? Imamo idealno rešenje ako želimo da napredujemo. A uz Vidća bi nam trebao i jedan Milorad Mažić“ rekao je Lalatović.

Vojvodina je poražena od Rada rezultatom 2:0, a Lalatović kaže da je pobeda zaslužena i da sudije nisu krive za poraz njegovog tima.

„Ne smatram da su sudije krive, samo sam imao potrebu da kažem šta je potrebno srpskom fudbalu da bi bio red. Mi smo izgubili i zato što smo igrali bez Bojića, Čovića, Vukadinovića, Đorđevića, Topića i to je zaista mnogo za nas“ naglasio je Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare