Nenad Lalatović, Foto: Printscreen Youtube

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nezadovoljan je porazom od Mure, a kao jedan od detalja koji mu se najmanje dopao bio je poništen gol za njegov tim.

Vojvodina je poražena sa 5:1, ali je po rečima Lalatovića imala nekoliko stopostotnih šansi da postigne bar tri, četiri gola.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz to, na 2:1 za Muru, desio se sporan momenat, kada je Dejan Zukić zatresao mrežu rivala, ali taj pogodak nije priznat.

„Sigurno nije moglo da se očekuje, ali se videlo da su naši igrači ‘teški’, Mura je tek stigla na pripreme, svežiji su od nas, pa su hitriji i brži. Jednostavno, na 0:0 smo imali dve ‘mrtve’ šanse gde je teže promašiti. Nismo dali, oni jesu. Sami smo sebi dali četiri gola, sve što su šutnuli, ušlo je. Čak smo promašili i penal. Ono što zameram igračima, ostaje za svlačionicu. Mura je imala bolji pristup i bila je bolja“, rekao je Lalatović posle utakmice.

Svestan je da su pripreme, ali je ostalo malo gorčine…

„Zukiću je po mom mišljenju za 2:2 poništen čist gol, gde je ova devojka koja sudi, koja ima 15 godina, a pomoćni sudija je, poništila čist gol. Bitno da se niko nije povredio i idemo dalje. Pripremamo se za prvenstvo, da protiv TSC-a budemo pravi“, kaže Lalatović.

Trener Vojvodine napominje da neće smanjivati intenzitet utakmica i treninga, da bi tim kao što spremniji dočekao drugi deo sezone.

„Sigurno da je poništen gol uticao na moral ekipe, kad vam dete od 15, 16 godina sudi, devojčica pored aut linije, i kad vam poništi čist gol, gde cela njihova defanzivna linija stoji ispred nas. Igrači su malo bili nervozni, ali nisu sudije krive. I ta devojčica od 15 godina“, kaže Lalatović.

Dodao je da Vojvodina teško može da trpi veliki broj mlađih igrača za koje napominje da će morati da sačekaju svoju šansu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare