Nemanja Vidić, legendarni srpski fudbaler i nekadašnji kapiten Mančester junajteda došao je na humanitarnu utakmicu za Radovana Radakovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Humanitarni meč za nekadašnjeg golmana zakazan je za 20 časova u sredu uveče u SC „Rakovica“, a Vidić je jedan od asova koji su se odazvali pozivu.

Ovo je jedna od retkih prilika da se pojavljuje javno, posle prošlogodišnjeg otvorenog pisma sa kritikama na račun Fudbalskog saveza i uopšte načina na koji funkcioniše srpski fudbal.

Pozivi su poslati i za Zorana Batu Mirkovića, Gordana Petrića,  Aleksandra Čanovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Ljubinka Drulovića, Gorana Troboka, Miroslava Radovića, Branu Ilića, Nebojšu i Nenada Marinkovića, Nenada Stojakovića, Predraga Rogana, Dejana Rađenovića i Danka Lazovića.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Zamišljeno je da se fudbalskim asovima suprotstavi ekipa fudbalskog kluba Miljakovac.

Radaković ima difuzni karcinom želuca i za preostali deo lečenja i operaciju u Turskoj potrebno je još oko 100.000 evra.

Tokom igračke karijere je čuvao golove Partizana, Voždovca, Obilića, Zemuna, Radničkog iz Kragujevca, Šturma i Standarda iz Liježa. Najbolje trenutke karijere doživeo je u dresu Partizana sa kojim je dva puta bio šampion i jednom pobednik Kupa Jugoslavije.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – gol i dve asistencije, Ajaks – PSV 5:0

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar