Nemanja Matić Foto:LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Srpski vezista Nemanja Matić razočaran je zbog poraza svog tima u finalu Lige Evrope.

Roma je vodila sa 1:0, ali je na kraju na penale poražena od Sevilje, pošto gol Paula Dibale i autogol Đanluke Mančinija ništa nisu rešili tokom 120 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

Matić je bio jedan od aktera utakmice na „Puškaš areni“ u Budimpešti i iz trećeg pokušaja nije uspeo da se domogne trofeja u Ligi Evrope. Prethodno je poražen sa Benfikom i Mančester junajtedom, a sada i sa Romom.

„Dali smo sve. Borili smo se do kraja i na kraju je lutrija presudila. Nosio sam ovaj dres sa ponosom, hvala vam ‘đalorosi’ za svu ljubav“, napisao je Matić navijačima Rome.

A lutriju su zavrteli Okampos i Kristante pogođenim penalima u prvoj seriji, posle čega je Lamela dao gol za Sevilju, ali je Mančini promašio za Romu. Na njegov promašaj se „naslonio“ i Rodžer Ibanjez, dok su u Sevilji Rakitić i Montijel bili precizniji i rešili su pitanje pobednika.

Matićeve reči su zabrinule pojedine pristalice Rome, pa se nadaju da jedan od boljih aktera na terenu neće napustiti taj klub. Nemanja ima još godinu ugovora, do 2024. „Vučica“ je imala zlatnu šansu da se preko Lige Evrope domogne Lige šampiona, pošto u Seriji A nije imala sreće u završnici sezone.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nemanja Matic (@nemanjamatic)

BONUS VIDEO: Kad petu utakmicu zaredom dobijete nakon preokreta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar