Nemanja Gudelj Foto: PRESSINPHOTO SPORTS AGENCY / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila na Mundijalu u Kataru i svoje takmičenje je završila u grupnoj fazi sa samo jednim osvojenim bodom. 

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Jedan od fudbalera Srbije u Kataru bio je i član Sevilje Nemanja Gudelj, koji je za špansku „Radio Marku“ govorio o dosadašnjem delu sezone, zaključno sa učešćem na Mundijalu.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma lepo iskustvo i kao tim smo očekivali više. Imali smo kvalitet da prođemo grupu. Bilo je potrebno da budemo malo organzovaniji u defanzivi kako bismo ostvarili bolji rezultat na turniru. Ovaj tim će uraditi važne stvari u budućnosti. Ovo je bilo jedno iskustvo za nauk“, rekao je Gudelj.

Ivan Gudelj, Nikola Milenković
Ivan Gudelj, Nikola Milenković; Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sevilja se trenutno nalazi u zoni ispadanja u La ligi, ali ima naznaka da će se poboljšati u 2023. godini.

„Važno je da ekipa ide korak po korak. Po povratku sa Mundijala video sam mnogo stvari koje mi se sviđaju. Grupa ostvaruje ono što trener zahteva, organizovaniji smo i ujedinjeniji. Mi smo snažna grupa i videće se drugačiji tim nego što je bio u dosadašnjem delu sezone. Ne osećamo se prijatno, Sevilja je tamo gde ne bi trebalo da bude. Kada pobeđujete i igrate dobro stičete samopouzdanje i stvari bolje izgledaju za vas. Kada stvari ne idu dobro važno je da bude složni. Prvo uradite jednostavne stvari i steknete samopouzdanje. Vidim da je nivo samopoštovanja u ekipi veći nego kada sam otišao na Svetsko prvenstvo“, dodao je Gudelj.

BONUS VIDEO Argentinci luduju: Bez Dijega Maradone ni na plažu