Foto: Instagram/Ajla Alimanovic

Ova žena se ne plaši nikoga.

Ekipa Sarajeva je doživela neprijatan poraz u Premijer ligi BiH, a navijači su bili besni zbog toga pa su na društvenim mrežama pretili direktorki Ajli Alimanović.

Inače, atraktivna crnka, koja pažnju privlači i svojim izgledom, nije ostala dužna i podmah je odgovorila na pretnje.

PROČITAJTE JOŠ

„Pozivam ove ‘hrabre’ momke, što mi nakon svakog poraza Sarajeva prete i psuju u porukama, da pokažu petlju i dođu da mi kažu uživo šta god misle. A isto važi i za vas ‘no name’, ‘još hrabrije s foruma. U klubu sam svakog radnog dana, pa izvolite…“, poručila je direktorka kluba sa „Koševa“.

Sarajevo od početak sezone igra ispod očekivanja, a sama Ajla je pompezno najavljivala vrhunske rezultate prethodnog leta.

„Predsednik Ismir Mirvić je došao da od Sarajeva za dve godine napravi najbolji klub na Balkanu i to ćemo i biti ili ne treba ni da budemo tu. Transparentno ćemo komunicirati o tome što radimo. Svake nedelje ili meseca, ako je potrebno. Vratićemo poverenje u Sarajevo“, poručila je Ajla za „Klix.ba“.

Ona, inače, na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života gde se može videti njena atraktivna linija.

BONUS VIDEO Bufon trenira u Beogradu sa srpskim i hrvatskim asovima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar