Nejmar
Nejmar Foto:REUTERS/Christian Hartmann

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar često se nalazi u žiži javnosti zbog života koji vodi van terena. Prema njegovim rečima, neće prestati da izlazi noću, ali ističe da pazi na sebe i svoju karijeru.

Nejmar je tokom karijere nekoliko puta optuživan da lažira povrede kako bi imao više slobodnog vremena, pogotovo kada je u pitanju rođendan njegove sestre.

PROČITAJTE JOŠ:

U intervjuu za Jutjub kanal „Fui Clear“ susreo se i sa pitanjem oko noćnih života.

„Govorim o poštovanju. Ljudi pričaju: ’A, Nejmar ne vodi računa o sebi, Nejmar ovo, Nejmar ono’. Kako onda trajem 12 godina na vrhu ako ne pazim na sebe? To niko ne ume da mi objasni“, istakao je Brazilac.

Pored toga rekao je da izlazi kad može i da pazi na raspored treninga i obeveza.

„Izlazim kad mogu, kad je moguće, kad znam da sutra nemam trening. Neću ni da prestanem. Šta je tu problem? Sudite o meni na osnovu onoga što radim na terenu. Kritikujte ako treba. Ali šta radim van terena…“, poručio je brazilski napadač.

Ne krije da grešaka nije bilo, ali da polako stiče zrelost.

„Grešio sam. Mnogo toga bih promenio da mogu da vratim vreme. Ali zrelost polako stičeš. A ni sa 30 godina nisam potpuno sazreo“.

Njegova nedavna izjava da bi mu sledeće Svetsko prvenstvo u Kataru moglo biti poslednje u karijeri privuklo je mnogo pažnje. Ovom prilikom se osvrnuo i na ambicije sa reprezentacijom.

„Imamo dobar tim, dobrog selektora, mislim da će predstojeće Svetsko prvenstvo biti turnir iznenađenja. Biće mnogo teško osvojiti ga. A to je moj najveći san“.

Fudbal se poslednjih godina dosta promenio a toga je svestan i sam Brazilac. Lepota u igri i dobri rezultati često ne idu zajedno.

„Fudbal se promenio. Imamo igrače koji su na vrhu Evrope, ali su drugačiji tip fudbalera od onih koje smo imali u prošlosti. A i fudbal se promenio, teško je praviti poređenja. Danas, ako igraš lepo – traže ti pobedu. Ako pobeđuješ – traže ti da igraš i lepo. Nemoguće je svima ugoditi“, zaključio je Nejmar.

PSŽ je u petak savladao Lil na svom stadionu nakon preokreta sa 2:1, a golove za Parižane postigli su Markinjos i Di Marija.

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar