Foto: FK Crvena zvezda

Marko Neđić će u narednoj sezoni biti trener omladinskog tima Crvene zvezde, pošto je sa Slavoljubom Đorđevićem sporazumno raskinut ugovor.

Omladinci crveno-belih su prošle sezone lako stigli do nove titule, a veliki uspeh postigli su i u Omladinskoj Ligi šampiona gde su bili u osmini finala.

PROČITAJTE JOŠ:

I kadeti, koje je u protekle tri godine predvodio Marko Neđić, takođe su postali šampioni Srbije, pa će talentovani stručnjak predvoditi momke rožene 2003. godine.

On će imati velike adute u igračima kao što su Mateja bačanin, Vladimir Miletić i Nikola Stanković.

Što se tiče Slavoljuba Đorđevića, koji je obavio odličan posao u protekloj sezoni, on ima nekoliko ponuda da bude trener u seniorskim timovima, ali još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

„Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere“, poručio je glavni trener Omladinske škole crveno-belih, Nikola Jelić.

Omladinci Crvene zvezde će imati prozivku za početak priprema 8. juna.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar