Foto: printscreen/Bojan Vinulović

Navijači Crvene zvezde oglasili su se pred "dupli program", pošto fudbaleri i košarkaši igraju u kratkom razmaku.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši Crvene zvezde čekaju Panatinaikos u četvrtak od 18.00 igraju protiv Panatinaikosa, a već u 21.00 fudbaleri čekaju Midtjiland.

Očekuje se da se meč sa Grcima završi oko 20 časova, pa navijači koji planiraju da produže do stadiona „Rajko Mitić“ nemaju mnogo vremena.

„Prvo od 18 časova košarkaški klub dočekuje Panatinaikos. Nema potrebe govoriti koliko je sada igračima potrebna podrška, a tek ne treba trošiti reči na to šta Delijama u navijačkom smislu znači ova utakmica. Zato pozivamo sve Zvezdaše i Delije da dođu prvo u Pionir, a nakon toga da se požuri na Marakanu gde nas očekuje Evropska utakmica protiv Midtjilanda od 21 čas, gde želimo da postignemo rezultat da već sad završimo stvari vezane za prolaz dalje. Mnogo bitna utakmica i ko ide u Pionir neka požuri da stigne na početak utakmice sa Mitjilandom kako nam se ne bi dešavala ona sramota sa meča protiv Brage gde smo tribine punili do 15. minuta.  Dakle, veliki, Zvezdaški dan nas čeka u četvrtak, da damo svoj maksimum na oba polja! Svi u Pionir, svi na Marakanu“, saopštile su Delije, aludirajući na činjenicu da nije mogla da se napravi kompletna koreografija na početku meča zbog kašnjenja navijača.

Zvezda u Evroligi zauzima 15. mesto sa dve pobede uz pet poraza, u Ligi Evrope su fudbaleri pred plasmanom u drugu fazu.

Prvi su u grupi sa sedam bodova, šest ima Braga, Midtjiland dva, na dnu je Ludogorec sa bodom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare