Fudbaleri Fulama i Blekpula odigrali su meč 29. kola Čempionšipa, a uz gol Aleksandra Mitrovića, prvo poluvreme je obeležila i jedna životna drama.

Nažalost, poslednjih godina smo sve češće svedoci nemilih scena u kojima navijačima pozli tokom mečeva. Viđali smo to i u Srbiji u nekoliko navrata, ali sada i na utakmici Fulama.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč sa Blekpulom je stopiran jer je čoveku na tribinama pozlilo, a iz kluba su naveli da je odveden u bolnicu.

Ovaj nemili događaj je ostavio i Aleksandra Mitrovića i njegove saigrače u šoku jer se skoro poklopio sa golom srpskog špica. Mitrović je dao gol u šestom minutu, a nekoliko minuta kasnije meč je zaustavljen.

Tada je sudiji Piteru Benksu skrenuta pažnja da se događa nešto loše. Oba medicinska tima su pojurila na tribine da bi pomogla čoveku, što je postalo redovna praksa i prilično uspešna.

„Navijač je zbrinut i odveden u bolnicu. Naše misli su uz njega i želimo mu brz i potpun oporavak. Uputićemo vas dalje u situaciju čim budemo imali dodatne informacije“, naveo je klub sa „Krejven kotidža“.

Inače, čitav dogđaj i prekid je potrajao oko pola sata, posle čega je meč nastavljen, a Blekpul je uspeo da izbori remi 1:1, golom Džoša Boulera iz 57. minuta.

BONUS VIDEO: Mitar je dao gol i slavio sa saigračima, ne sluteći da se neko bori za život

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar