Foto: Clive Rose/Pool via AP

Fudbaleri Fulama i matematički su izgubili šansu da se domognu opstanka, a navijači ovog tima su pronašli glavnog krivca za povratak u Čempionšip.

Iako je tokom sezone Mitrović u Premijer ligi od 27 utakmica na koliko je igrao tek 13 započeo, dok je na čak devet na terenu proveo manje od 20 minuta, navijači ovog tima smatraju da je upravo reprzentativac Srbije glavni razlog iz kog su tri kola pre kraja ostali bez šanse za opstanak.

PROČITAJTE JOŠ...

„Tim koji u svom napadu ima Ivana Kabaljera, Aleksandra Mitrovića i Rubena Loftusa Čika će uvek biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Fulam je pucao sam sebi u nogu kad je poptisao ugovore sa njima“, napisao je jedan tviteraš.

Drugi je na to prosto dodao:

„Podsetnik da Mitrović nije napadač za Premijer ligu.“

Nastavili su da se nižu slični tvitovi:

„Ima li lošijeg napadača od Mitrovića?“, „Morate da se zapitate šta se dogodilo Mitroviću i Fulamu ove sezone“, „Mitrović je predobar za Čempionšip, ali je najgori fudbaler Premijer lige. Ima smisla“, „Problem leži u tome što se Fulam oslanja na Mitrovića. On nije kvalitetan napadač za Premijer ligu. Nije nikada bio, nikada neće ni biti“, samo su neki od komentara posvećeni fudbaleru sa brojem „9“ u dresu Fulama.

Mitrović je na 27 utakmica ove sezone postigao tri gola, uz tri asistencije. Iako nije bio na nivou na koji je navikao prethodnih sezona, pošto je sezonu pre toga postigao 26 golova u Čempionšipu, i laicima koji su imali prilike da pogledaju bar jednu utakmicu Fulama je jasno da postoji veliki problem u tom stavu, s obzirom na to da ni bez njega na terenu igraču Skota Parkera nisu blistali, dok su na 14 utakmica primili dva ili više golova.

Iako je o tome bilo reči i pred početak sezone, Mitrović je ostao, ali je utisak da je, nakon poslednjih dešavanja, rastanak gotovo siguran.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram