Foto: Screenshot TikTok Klaudhajdari

Ovako nešto verovatno nikada niste videli.

Jedan navijač je isplanirao kako da privuče pažnju i da jedan od najvažnijih životnih trenutaka izvede potpuno drugačije.

PROČITAJTE JOŠ

Preskočio je tribine, utrčao na teren, a onda je proklizao i povredio koleno. Redari su isprva hteli da ga jure i obore kako ne bi povredio fudbalere, a umesto toga su oni bili ti koji su zvali pomoć.

Dotrčali su i drugi članovi organizacije i kluba, ali se čekala jedna dama. Na kraju je pozvana i dama koja je verovatno klupski doktor i njen prvi potez kada je rukama prešla preko lica „povređenog“ mladića pokazala je da oni imaju nešto dublju vezu.

Onda je usledio preokret, mladić uopšte nije bio povređen već je želeo da nasred terena zaprosi devojku. Da, kleknuo je na travu izvadio prsten. Devojka je i dalje bila u šoku jer je uspeo da provede kroz čitav spektar emocija, ali je ubrzo rekla da.

Navijač je tako na stadionu „Albanija“ u Tirani zaprosio devojku, a onda to slavio sa navijačima koji su smešili zbog čitavog performansa. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

BONUS VIDEO Doček svetskih prvaka u Argentini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar