Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Bibras Natho pokrenuo je Partizan ulaskom sa klupe i dao ogroman doprinos pobedi protiv Novog Pazara od 4:1, u 21. kolu Superlige.

Izraelski vezista kročio je na teren u Humskoj na startu drugog poluvremena, kada je trener Aleksandar Stanojević napravio dvostruku izmenu.

I bio je to pravi potez, jer je Natho povezao redove i trasirao put ka slavlju posle 0:0 na poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma je važno za nas da smo i ovu utakmicu pobedili, i uopšte pokazali koliko smo bolji na samom početku ove polusezone, jer nije lako nastaviti niz koji smo započeli. Veoma sam srećan zbog ove pobede, teren je bio izuzetno težak za igru, tvrd, a uz to je bilo toliko hladno da nije uopšte bilo dobro vreme za fudbal“, rekao je Natho.

Posebno je istakao jednu stvar.

„Naučili smo kako se pobeđuje i kada su ovakvi dani i zato sam izuzetno srećan zbog toga. Naravno, nismo srećni što smo primili gol na kraju, ali bolje kada je 3:0, nego kada je 0:0“.

Osvrnuo se Natho i na svoje zdravstveno stanje.

„Pre pauze imao sam malih problema sa nogom i bilo mi je teško u nekoliko utakmica i nisam igrao kao što želim. Znam koliko je za tim važan ovoj sad period i šta bi značilo da sada napravim pauzu“.

Kapiten reprezentacije Izraela pohvalio je rad crno-belih na pripremama u Turskoj.

„Radili smo baš dobro i video sam da mogu 100 odsto da se vratim formu. Mnogo sam bolje, noga mi je svežija i mislim da ceo tim uključujući i mene izgleda veoma dobro i nadam se da ćemo nastaviti tako“, zaključio je Natho.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar