Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević vrlo je zadovoljan igrom i pobedom svog tima u pobedi nad Novim Pazarom, ali je i ljut na ljude koji održavaju teren u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je u 21. kolu Superlige pobedio Pazarce sa 4:1 pogocima Lazara Markovića (54. minut), Bibarsa Natha (62), Filipa Holendera (63) i autogolom Nikole Vlajkovića u 87. minutu.

Jedini pogodak goste je dao Kojić u 76. minutu, a crno-beli tokom prvog poluvremena osim prevlasti na terenu nisu imali i rezultatski plus jer je teren bio zaleđen.

„Jesu opravdali moje poverenje. I oni i protivnik, po ovakvom vremenu na, za mene iznenađujućem terenu. Jer mi, kao veliki klub, Partizan, ako već imamo grejače i sve što treba, mora neko da bude odgovoran što je ovako loš teren i tvrd. Kao što ja snosim odgovornost u mojoj priči, tako neko treba da snosi odgovornost i za ovaj teren. Jer, mnogo se uložilo u sve i veliki smo klub, ne smemo sebi da dozvolimo ovakve stvari. Teren je bio tvrd, a mi kao imamo grejače, mora svako da snosi odgovornost za ono što radi“, rekao je Stanojević posle meča za Arenu sport.

Partizan – Novi Pazar 4:1 (0:0)

(Marković 54, Natho 62, Holender 63, Vlajković 87 ag – Kojić 76)

Stadion Partizana, bez publike. Glavni sudija: Milan Mitić.

PARTIZAN: Popović, Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Zdjelar, Jojić, Asano, Suma, Lazar Marković, Holender.

NOVI PAZAR: Drobnjak, Vlajković, Tomić, Hadžibulić, Mijić, Zimonjić, Islamović, Aganspahić, Stoiljković, Kovačević, Kojić.

Stanojević je dodao da nema zamerki na igru svog tima koji sada zaostaje šest bodova za prvoplasiranom Crvenom zvezdom.

„Što se tiče utakmice, zadovoljan sam, momci su stvarno odigrali disciplinovano. Prvo poluvreme je bilo jako teško, Pazar je čvrst u odbrani i bio je organizovan, nisu nam dali da lagano igramo i uđemo u 16 metara, na kraju sam zadovoljan“, rekao je Stanojević.

Radoslav Batak, njegov kolega sa klupe Novog Pazara kaže da se sve raspalo posle gola koji je dao Marković u 54. minutu usled greške golmana Pazaraca Marka Drobnjaka.

„Jednom rečju, jako loše. Do tog prvog gola dobro, posle totalna dezorganizacija. Nikako ne mogu da budem zadovoljan ali prihvatam svoju odgovornost kao neko ko je pripremao i vodio tim“, rekao je Batak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar