Bibars Natho, Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Bibars Natho shvata važnost svake utakmice do kraja sezone, pošto se njegov klub i dalje bori za drugo mesto u Superligi Srbije.

Fudbaleri Partizana su u nedelju na svom terenu pobedili Mladost 3:0 u meču 35. kola Superlige Srbije i tako prekinuli niz od šest utakmica bez trijumfa.

Crno-beli se dva kola pre kraja sezone nalaze na drugom mestu na tabeli sa 74 boda.

„Kada ne pobedite šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera, samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo. Ali, ne mislim da je jučerašnja utakmica bila loša. Prvo poluvreme je u celosti bilo na njihovoj polovini. Nisu mogli da pređu 30 metara, dok je drugo poluvreme bilo otvorenije, gde su i oni napravili tri – četiri šanse. Ali, kada sve saberete, u poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, ali je rezultat bio 3:3, tako da preferiram da kao juče, ne stvaramo puno šansi ali da pobedimo rezultatom 3:0“, rekao je Natho za zvanični sajt kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Pozvao je navijače Partizana da podrže igrače u veoma teškom momentu. Podsetimo, navijači sa južne tribine bojkotuju domaće utakmice zbog toga što su već dugo nezadovoljni radom uprave kluba.

„Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško doći na stadion i igrati pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub i svi uz nas, jer ovaj momenat nije lak za nas kao igrače, ali se trudimo i trudićemo se da damo sve najbolje. Nadamo se da će biti dovoljno na kraju“, dodao je fudbaler Partizana.

Crno-beli će do kraja sezone odigrati još dva meča. Partizan će prvo gostovati Čukaričkom, a potom će na svom terenu dočekati Radnički iz Kragujevca.

„Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo pobediti. Igrati protiv Čukaričkog nikad nije lako – težak teren, dobar tim. Ali, moramo da gledamo sebe, verujemo u sebe i odradimo posao koji treba“, istakao je Natho.

PROČITAJTE JOŠ:

On je istakao da svaka pobeda stvara samopouzdanje.

„Na prošlim utakmicama smo primili mnogo golova. Radimo na tome na treninzima, radimo na mnogim novim stvarima i uz to se trudimo da ispravimo one stvari koje nisu u prošlosti bile dobre za nas. Nadam se da će biti dobro“, zaključio je Natho.

TSC sa trećeg mesta preti Partizanu, jer ima samo dva boda manje.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar