Foto: EPA-EFE/Juan Herrero

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ne odlazi iz tog kluba u pozitivnom raspoloženju, a ni u civilizovanom maniru, pišu francuski mediji u ponedeljak popodne.

Le Parisijen navodi da je fudbaler koji ove godine odlazi u Real Madrid ušao u žestoku svađu sa prvim čovekom PSŽ-a. Od zimus se znalo da će Mbape otići, pre nekoliko dana je to potvrdio u svom oproštajnom videu i nije hteo da ode nigde drugde osim u Madrid.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon ispadanja u polufinalu Lige šampiona, Mbape se porukom obratio navijačima pred kojima je igrao sedam godina. Ali, u svom monologu nije spomenuo i Al Kelaifija, što je predsednika Pari Sen Žermena pogodilo.

Usledila je svađa, jer je Al Kelaifi pri produženju ugovora 2022, Mbapea učinio jednim od najplaćenijih i najbogatijih fudbalera na svetu.

Stoga je tražio obrazloženje zbog čega nije nigde spomenut u videu pošto je zakazao sastanak s igračem pred meč s Tuluzom u nedelju.

Rasprava se po pisanju Francuza pretvorila brzo u žestoku svađu i verbalnu „razmenu vatre“, dok Parisijen navodi da su se „zidovi tresli“.

Njihov odnos je hladan od februara i navodi se da od tada nisu pričali pošto je tada Mbape saopštio odluku da odlazi na kraju sezone. Francuzi poručuju da su čak svesno izbegavali jedan drugoga.

Mbape je 2017. stigao u Pariz iz Monaka sa kojim je prethodno osvojio titulu prvaka Francuske i postao je drugi najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala.

Za njega je plaćeno 180 miliona evra, a jedini plaćeniji je Nejmar za kog je PSŽ u istom prelaznom roku dao 222 miliona evra Barseloni.

BONUS VIDEO: Adana – Gazijantep, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare