Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Bibras Natho, fudbaler Partizana, posle pogotka iz jedanaesterca za pobedu crno-belih (1:0) protiv Zlatibora rekao je da je najbažnije da je njegov tim stigao do celog plena.

„Nije bila laka utakmica pošto smo pre tri dana igrali 120 minuta i bilo je teško posle utakmice u Evropi. Zadovoljan sam što smo bili koncentrisani i što smo uradili posao. Najvažnije je da smo osvojili tri boda“, rekao je Natho posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

Partizanu sledi duel protiv Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, a gostovanje u Belgiji zakazano je za četvrtak.

„Biće veoma teško jer je Šarlroa veoma, veoma dobar tim. Očekujem otvorenu utakmicu jer oba tima žele da pobede i da igraju fudbal. Nadam se da ćemo da trijumfujemo i prođemo u narednu rundu“, kazao je Izraelac.

Mačva – TSC

TSC je prošle nedelje oduševio fudbalsku Evropu jer je sa rumunskim velikanom FCSB odigrao 6:6 i ispao na penale, a danas (17.30) se vraća superligaškim obavezama gostovanjem Mačvi. Kvota na dvojku je vrlo lepa – 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mačva – TSC.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar