Vladimir Vuletić, potpredsednik Fudbalskog Partizana se obraća članovima Skupštine kluba
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, predao je disciplinsku prijavu Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije protiv Crvene zvezde i Zvezdana Terzića.

Povod za reakciju kluba iz Humske je odluka Komesara za takmičenje Aleksandra Pivića da pokrene pre tri dana postupak protiv Partizana zbog saopštenja crno-belih u kom je, kako je navedeno, vređana Crvena zvezda i njen generalni direktor.

Odmah je, naravno, reagovao Vladimir Vuletić, i Fudbalaskom savezu Srbije i Disciplinskoj komisiji najavio disciplinsku prijavu protiv najvećeg rivala zbog javnog komentarisanja suđenja, a u pitanju je, naravno, bila utakmica koju je odigrao Partizan i u kojoj je po mišljenju crveno-belih bilo spornih detalja.

Ono što je Vuletić najavio pre tri dana sada je sproveo u delo.

„Uvažena gospodo, slobodan sam da podnesem disciplinsku prijavu protiv FK Crvena zvezda. Disciplinski pravilni FSS predviđa odgovornost za one koji vređa, kleveta i širi nesitine o svom ili bilo kom drugom klubu. Dana 1. avgusta 2020. godine FK Crvena zvezda je izdao saopštenje za javnost u kojem širi neistine, vređa i kleveta FK Partizan… Slobodan sam da podnesem disciplinsku prijavu zakonskog zastupnika Crvene zvezde, generalnog direktora, doktora Alfa univerziteta u Beogradu, Zvezdana Terzića. Dr Terzić je, prema mom mišlejnju, kao odgovorno lice FK Crvena zvezda saopštenjem od 1. avgusta 2020. godine eklatantno i belodano prekršio Disciplinski pravilnik, budući da je klub, čiji je zakosnki zastupnik, izdao saopštenje u vezi sa suđenjem na utakmici 1. kola Linglong Superlige Srbije, Fk Napredak – FK Partizan…“, napisao je između ostalog Vuletić u disciplinskoj prijavi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare