Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u Ligi Evrope, utakmicom protiv Genta.

Srpski šampion će protiv belgijskog predstavnika igrati u četvrtak od 21.00 na stadionu „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ

Izabranici trenera Dejana Stankovića sa velikim ambicijama ulaze u duel sa viceprvakom Belgije, nakon ubedljive pobede u prošlom kolu nad Slovanom iz Libereca rezultatom 5:1.

Zvezda je drugoplasirana na tabeli grupe L sa tri boda, iza Hofenhajma koji ima stoprocentan učinak iz dve utakmice.

„Predstoji nam lepa utakmica i svesni smo šta može dobar rezultat da nam donese. Napravili smo uvertiru pre sedam dana protiv Slovana, odigrali sjajno sa Radnikom iz Surdulice u domaćem prvenstvu, tako da spremno dočekujemo meč“, naveo je Stanković.

On je istakao da je njegova ekipa u paklenom ritmu.

„Nažalost postoji mogućnost da na neke igrače neću moći da računam zbog povreda, zdravlja i svega, kao što je to bio slučaj sa Ivanićem i Kangom u Nemačkoj, koji nisu igrali protiv Hofenhajma zbog korona virusa. Borimo se da Nikolića osposobimo bar da bude na klupi. Sedam dana ima prehladu i temperaturu, pije antibiotike“.

Stanković ne zna da li će na raspolaganju imati levog beka Milana Rodića.

„Odradili smo sve moguće analize, ali ne želim da rizikujem, jer ima još mnogo mečeva do 16. decembra. Sutra je važna utakmica za klub, za navijače, za nas, ali ću dobro „premeriti“ pre nego što budem ‘sekao’. Na terenu želim samo maksimalno spremne igrače“, rekao je Stanković.

Gent takođe ima probleme sa fudbalerima, čak osmorica neće biti u timu, a ni prvi trener Vim de Deker koji je pozitivan na koronavirus.

Belgijski predstavnik se nalazi na poslednjem mestu tabele bez bodova iz prve dve utakmice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar