Vanda Ikardi
Foto: Instagram screenshot /wanda_icardi

Jedna žena fudbalera je svoj put do slave i planetarne prepoznatljivosti utabala skandalima, prevarama i provokativnim fotografijama. Sve ovo, ali i mnogo više od toga je Vanda Ikardi.

Dok je bila Vanda Nara za nju je znao samo ponekad, ali sa prezimenom Ikardi joj je slava prosto eksplodirala.  Ljubavni trougao u kom se našla sa dvojicom, sada već bivših, prijatelja nedeljama je punio novinske stupce.

Ikardi je pre nego što je postao prvi strelac Serije A u Interu, već uživao veću slavu nego mnogo kvalitetniji igrači. Iako je još 2008. godine obećavao kada je igrao za mlađi tim Barselone, tada je bio u centru pažnje jer je rasturio brak.

U Sampdoriji mu je prijatelj, pa i mentor bio stariji zemljak Maksi Lopez, koji ga je uvodio u sve fore savremenog fudbala. Jedno vreme su bili nerazdvojni, a najveću grešku je napravio kada je pozvao Maura da i njegovom tadašnjom suprugom Vandom dođe na jahtu.

Njihova zajednička fotografija je postala antologijska, pa čak i oni koji ne prate fudbal, dobro znaju aktere i epilog ove priče.

Ikardi je u autobiografiji Vandu često oslovljavao sa „fatalna plavuša“, vremenom su počeli da se dopisuju, a onda je usledio čuveni susret na jahti.

„Dan pre nego što sam otišao sa reprezentacijom na turneju po Sjedinjenim Američkim Državama dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen, pošto sam generalno pričao sa Maksijem, ne sa njom. Pisala mi je da bi me pitala da li bih mogao da joj kupim iPad u SAD, pošto ne želi da čeka da joj stigne na kućnu adresu. Ovaj događaj me je naterao na razmišljanje – da li je ona zapravo želela iPad ili da stupi u kontakt sa mnom. Sve je krenulo da se komplikuje. Želeo sam da joj kupim iPad, jer mi je to bio najbolji izgovor da je vidim. Počeli smo da se dopisujemo sve češće, a onda smo počeli da se čujemo i sve je postalo malo slobodnije“, napisao je fudbaler koji danas igra za Pari Sen Žermen.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se grdno varao Maki Lopez dok je mislio da Vandu zna bolje od bilo kog drugog, njene skrivene želje ostale su nevidljive i za njega.

„Vanda me je pozvala na putovanje brodom. Tu su bili i Maksi Lopez i Gonzalo Bergesio sa ženom, a plovili smo po Liparskim ostrvima (grupa ostrva u južnoj Italiji prim. aut.). U jednom trenutku ležao sam na drugom spratu jahte, slušao rege i opuštao se, a onda mi je Vanda odjednom prišla i legla kraj mene, bez trunke stida. Bio je to početak kraja Vandine i Maksijeve veze.“

Maksi je tada shvatio zbog čega je povremeno bio ljubomoran i sumnjao u svoju izabranicu. Preljuba je razotkrivena, a Vanda o tome nikada nije govorila direktno.

Vanda je Maksijem dobila tri sina, dok sa Ikardijem ima dve ćerke.

Čeka se dan kada će pristati da sve objasni, tako je od obične žene fudbalera postala i menadžer Ikardija, uređivala njegove transfere, ugovore, ali i koristila sve trikove marketinga kojih je mogla da se seti da ga održi u centru pažnje. Objavljivali su slike na kojima su bez odeće, fotografije sa decom, za praznike, specijalne datume, sve je to Vanda uređivala bez greške.

Ipak, nakon ljubavnog trougla procurela je još jedna Vandina „akcija iz kreveta“. Pre nego što je njen lik postao prepoznatljiv želela je da do slave dođe uz pomoć Dijega Armanda Maradone, jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Vanda je tako u Argentini postala starleta, a glumica Mirta Legrand je ispričala priču o jednom njihovom susretu.

„Ručala sam u jednom hotelu u „Mar del Plati“ i kada sam krenula da izađem napolje prišla mi je Vanda sa pitanjem: “Zašto me ne zoveš u svoju emisiju?“ Odgovorila sam: ‘Jesi li ti ona što je imala seks sa Maradonom? Niste mi dali celu noć da spavam’. Bila sam u predsedničkom apartmanu, oni odmah pored mene. Toliku su buku pravili da nije moglo da se spava. Čak su i nameštaj pomerali, nije mi jasno šta su tačno radili“, rekla je tada Mirta.

Vanda zna kako da privuče pažnju, navijači Intera su jednom prilikom kamenovali kola u kojima se nalazila sa decom jer je želela da Maura izvuče iz Intera. Na kraju je i uspela, ali je ona ovo preokrenula u svoju korist i dugo igrala na kartu žrtve.

Kada ne bi bilo drugih načina ona bi objavljivala nage fotografije iz kupatila, iz kreveta…

Ostavila je Lopeza, a on utehu našao u novoj dami koja veoma liči na Vandu, pa je Argentinac sreću pronašao uz Danijelu Kristijanson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar