Mitar Mrkela; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crvenu zvezdu je izuzetno pogodila vest da je Milan Kosanović, nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu Vladana Milojevića, preminuo u 50. godini, pa se Mitar Mrkela biranim rečima oprostio od njega.

Sportski direktor Zvezde je sa njim imao fenomenalnu saradnju, prvo u Fudbalskom savezu Srbije, a potom i na Marakani.

PROČITAJTE JOŠ

„Izuzetno me je pogodila vest da je Milan Kosanović preminuo. On je pre svega bio moj prijatelj i uvek rado viđen gost na našem stadionu. Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS, gde smo tri godine sjajno sarađivali i zajedno slavili titulu šampiona sveta reprezentacije do 20 godina, a potom se ta kooperacija nastavila i u Crvenoj zvezdi“, rekao je Mrkela, prenosi klupski sajt.

Priče o fudbalu bile su neizbežne…

„Osim profesionalne saradnje, on je bio i moj prijatelj i neko koga ću večno pamtiti. Uvek će imati posebno mesto u mom srcu i rado ću se prisećati naših razgovora o svim životnim temama. Naravno, najviše smo voleli da pričamo o fudbalu“.

Milan Kosanović. Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Zdravstveno stanje Milana Kosanovića, nakon prvih simptoma koronavirusa, iznenada se pogoršalo, pa je u sredu hitno hospitalizovan.

Nažalost, nije uspeo da dobije životnu bitku i preminuo je u 50. godini.

„Mnogo me je sve ovo pogodilo. Obeležio je jedan sjajan period u Crvenoj zvezdi, bio deo mnogih uspeha, sigurno će ga svi navijači večno pamtiti kao jednog od najvećih stručnjaka koje je srpski fudbal imao. I ovom prilikom želim da uputim saučešće porodici Kosanović. Biće večno u našim srcima“, zaključio je Mrkela.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar