Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Liverpul 1,80, Klub Briž 2,07... Nećete naći veće nigde na planeti.

Poslastica za razbijanje monotonije ovog tmurnog ponedeljka.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je na startu nove radne nedelje izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u Premijer ligi, odnosno belgijskom elitnom rangu. Naši bukmejkeri garantuju da će pobede Liverpula i Klub Briža u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka – ovog vikenda biće dostupni od 10 do 23, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

VULVERHEMPTON – LIVERPUL, DVOJKA 1,80

Liverpul je konačno progledao. Ubedljiv trijumf u dvomeču sa Red Bul Lajpcigom i zapažena golgeterska izdanja Mohameda Salaha i Sadija Manea, Redsi će pokušati da prenesu na domaću scenu. Činjenica, tim sa Enfilda od starta februara ima najmanje osvojenih bodova u konkurenciji premijerligaša (samo tri na sedam utakmica), ali čini se da je vreme za buđenje. Naročito pošto je Vulverhempton rival kojeg je Liverpul pobeđivao osam puta zaredom. Isto tako, velikan se poslednjih nedelja muči na svom Enfildu, dok je ipak znatno bolji u gostima gde je iz prethodna četiri meča uzeo devet bodova. Na Molinou u ligaškim mečevima nije izgubio već četiri decenije.

GENT – KLUB BRIŽ, DVOJKA 2,07

Skoro dva meseca nema ekipe koja je kadra da baci Klub Briž na kolena. Posle deset uzastopnih pobeda, Šarlroa je uspeo da zaustavi ekipu sa stadiona Jan Brejdel, ali samo do te mere da joj je oteo dva boda. To neće ugroziti šampionski cilj pulena Filipa Klemona. Sa komotnih 16 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Antverpen, plavo-crni opravdano mogu da nose epitet nezaustavljivih. Na poslednje tri posete Gelamko areni, dva puta su pobeđivali i jednom igrali nerešeno. Gent se do kraja ligaškog dela nada proboju u plej-of zonu, a ubedljivo najraspucaniji tim Belgije u čije se redove vraća Bas Dost će pokušati da mu oteža misiju.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar