Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Luka Modrić, kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, rekao je da je siguran da na visokom nivou može da igra još dve godine i istakao da bi voleo da karijeru završi u Real Madridu.

„Siguran sam da na visokom nivou mogu da igram još dve godine, posle toga ćemo videti. Voleo bih da završim karijeru u Real Madridu, ali to će takođe zavisiti i od kluba. Naravno da ću pohađati kurs za trenera“, rekao je Modrić za „Gazeta delo Sport“, prenosi Hina.

PROČITAJTE JOŠ:

Modrić je sa 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu ističe za godinu dana.

On je poručio da će nastaviti da igra za Hrvatsku koju idućeg leta očekuje Evropsko prvenstvo.

„Za nas je reprezentacija više od fudbala. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti tamo“, rekao je.

Mediji su prošle godine nagađali o njegovom mogućem odlasku u Milan kada je direktor tog kluba bio Zvonimir Boban, nekadašnji kapiten hrvatske reprezentacije, ali Real i sam Boban govorili su da nema ničega u toj priči.

„Boban mi je bio idol kada sam bio dečak, imao sam crveno-crni dres. Zamišljao sam da sam igrač Milana, ali na kraju je moj put bio drugačiji. A kada dođeš u Real Madrid ne razmišljaš o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio italijansku ligu. Ali, iskreno, meni je uvek prioritet bio samo Real Madrid“, rekao je Modrić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar