Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Mladen Krstajić, bivši selektor reprezentacije Srbije, navodno planira da se uključi u politički život Bosne i Hercegovine.

Kako prenose tamošnji mediji, nekadašnji fudbaler namerava da se kandiduje za gradonačelnika rodne Bijeljine.

PROČITAJTE JOŠ

Navodno, on namerava da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima kako bi bio „protivkandidat Miću Mićiću“.

U tekstovima se ističe da Krstajić prvog čoveka Bijeljine koji je na toj poziciji od 2005. godine smatra glavnim krivcem za njegovu smenu sa pozicije predsednika tamošnjeg FK Radnik.

„Mene našao Mićo Mićić, kojeg ne ‘fermam’ poslednjih godinu i po dana ni dva posto, i došao da se meni sveti. E nećete! Doći ćemo u ‘priču’ kad prođe ova pandemija koronavirusa. Čovek hoće da se meša u sve kao margarin! Žalosno je da jedan čovek vedri i oblači ovim gradom i da laže i maže kako nije informisan. On je totalno zastranio. Pogledajte njegove izjave u zadnjih 10-15 dana. Ima retoričkih grešaka više nego deca u osnovnim školama u prvim razredima. Gospodin Mićić je izdao SDS (Srpsku demokratsku stranku) i otišao u Banjaluku samo da bi ostao na vlasti u Bijeljini. Ne treba meni nikakva funkcija, to nije suština. Suština je da on želi da bude sve. E pa ne može“, rekao je nedavno Krstajić.

On će na izbore navodno izaći kao nezavisni kandidat, a ozvaničenje toga se očekuje nakon 1. juna kada se otvori granica između Srbije i BiH.

Podsetimo, on je 2012. godine govorio da „navija za Aleksandra Vučića, iako je Zvezdaš, ali i za tadašnjeg premijera Ivicu Dačića, koji je veliki Partizanovac“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar