Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Aleksandar Mitrović, napadač Fulama i reprezentacije Srbije, zbog isključenja na derbi meču sa Lidsom, moraće da propusti tri naredne utakmice ekipe iz Londona.

Mitrović je u drugom minutu utakmice na „Eland Roudu“ nesportski udario laktom protivničkog igrača u predelu lica, što sudija Toni Harington i njegovi pomoćnici na terenu nisu uspeli da uoče.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, naknadnim pregledavanjem snimka, Disciplinska komisija je utvrdila prekršaj i otuda je Mitroviću određena suspenzija od tri utakmice.

Srpski napadač neće biti u prilici da pomogne ekipi u borbi za plasman u Premijer ligu na susretima sa Kvins Park Rendžersom, Birmingemom i Notingem Forestom.

On će imati pravo da zaigra tek 11. jula na utakmici sa Kardifom.

Ekipa sa „Krejven kotidža“ je na deobi četvrtog i petog mesta sa Notingem Forestom, imaju po 64 boda. Brentford je iznad njih sa 66, a Kardif ima 60.

Koliko je to problem za Fulam svedoči i podatak da ih čeka borba sa nekim od direktnih rivala, a uz to, problem trenera Skota Parkera je i loša forma jer je klub izgubio oba meča u „restartu“ Čempionšipa 20. juna, od Brentforda i Lidsa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar