Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije okupili su se u ponedeljak i odradili prvi trening pred duel sa Luksemburgom koji ih očekuje u subotu od 20 sati i 45 minuta.

Fokus je svakako da se se iz Luksemburga donese ceo plen, ali je srpski napadač Aleksandar Mitrović u izjavi pomenuo i dva najveća srpska kluba, te njihove uspehe iz tekuće sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pratim igre Partizana, Zvezde takođe. Oba tima su dominantna u svojim grupama u Evropi, igraju dobar fudbal i favoriti su u većini utakmica što su zaslužili igrama kroz kvalifikacije. Želim sreću Partizanu, verujem da može da stigne do finala Lige konferencija. Stanojević je napravio odličnu ekipu, videlo se to i u derbiju. Mislim da Partizan može da osvoji titulu, po mom mišljenju je favorit i zaslužuje prvo mesto. Ostaje žal što bodovna razlika nije uvećana na derbiju“, rekao je golgeter Fulama.

Zvezda u Ligi Evrope ima dve pobede iz dve utakmice, a isti učinak ima Partizan u Ligi konferencija. Tim Dejana Stankovića nakon reprezentativne pauze očekuje duel protiv Midtjilanda u Ligi Evrope, dok će crno-beli odmeriti snage sa Gentom, koji važi za favorita njihove grupe.

BONUS VIDEO Gol Filipa Kostića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare